Wie is Karen?

Hallo daar! Ik ben Karen, en ik hou van reizen. Zo, dat is er uit. Je denkt vast “wie houdt er niet van reizen en wat is er zo origineel aan deze reiswebsite?”… Tja, origineel ben ik vast niet, met dit onderwerp. Maar ik zal je wat over mezelf vertellen, en misschien ontdek je wel dat wij erg op elkaar lijken, en dat je hier dus misschien nog wel wat interessants kan vinden!

Dus, Karen, moi, ik, me. Ik ben geboren in 1987, wat mijn leeftijd zo wat gemiddeld maakt. Ik heb geen kinderen en op het moment van dit schrijven ook geen lief. Ik woon in Kessel-Lo, bij Leuven, België. Ik heb een gemiddelde job, die mij 20 daagjes vakantie per jaar geeft, en vrij tussen Kerst en Nieuw. Zie daar, Karen, de gemiddelde thirty-something.

Wat interesseert me? Vakantie, natuurlijk. Ontdekken. Muziek en lezen, lekker ontspannend of vollenbak huppakee. Cultuur opsnuiven. En eten. God, wat hou ik van eten. Die passies, en zeker de laatste, zal je veel zien terugkomen in de artikels op deze website.

Ik reis vaak alleen, omdat ik dat lekker ontspannend vind. Doen waar ik zin in heb, geen rekening houden met iemand anders, uren in een museum zitten,… Maar daarnaast ga ik even graag met mijn vrienden op reis! Op deze website vind je dus een beetje van alles. De meeste van mijn reizen draaien rond cultuur. Ik ben oorspronkelijk een geschiedkundige, en dat schemert wel eens door.

Ik heb nog niet zo veel van de wereld gezien. Ik ben immers het type dat niet zo maar zijn leventje hier opzegt, om maanden op de hort te gaan. Maar telkens dat ik tijd heb, ben ik wel weg! Sinds 2014 bezoek ik elk jaar minstens 1 plek waar ik nog nooit geweest ben, en zo gaat mijn wereldverovering langzaam maar zeker verder.

Mensen die net zoals ik niet zo veel vakantiedagen hebben, zullen deze website zeker interessant vinden. Je kan zien dat je op korte tijd toch ook leuke trips kan maken! Tegenwoordig gaat iedereen op wereldreis, maar het hoeft niet. Als ik de lotto win, is het natuurlijk het eerste wat ik ga doen, die wereldreis maken. Maar tot dan, doen we het land per land.

Pinterest
fb-share-icon
Instagram